VAN / İPEKYOLU - Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi

NECİP FAZIL KISAKÜREK ANADOLU LİSESİ ZİYARETÇİ PROSEDÜRÜ

Sevgili Öğrenciler,

Dün Bakanlığımızın yüz yüze eğitim ile ilgili paylaştığı genelgeden sonra okulumuzun eğitim öğretime 04.03.2021 tarihi itibariyle bütün sınıf düzeylerinde öğrencilerin sınıf listesine göre yarısının Pazartesi-Salı diğer yarısının ise Perşembe-Cuma günleri olacak şekilde okulumuzu açıyoruz.

Bakanlığımızın genelgesine göre okula devam zorunlu değildir. Ancak okula devam etmeyecek öğrencilerin velilerinin okula dilekçe vermeleri zorunludur. Aynı zamanda okula devam etmeyen öğrenciler devam eden öğrenciler gibi işlenen derslerden sorumludur.

Aşağıda sınıf listelerini de paylaştım. Her sınıf listesinde Pazartesi-Salı ve Perşembe-Cuma okula gelecek öğrenciler işaretlenmiştir. Sınıf değişikliği yapılmayacaktır. Listenin ikinci yarısında bulunan öğrenciler 04.03.2021 tarihinde başlamak üzere Perşembe ve Cuma günü okula gelecekler diğer öğrenciler de sınav haftasından itibaren gelemeye başlayacaklardır.

08.03.2021 tarihinden 12.03.2021 tarihine kadar da ertelenen sınavlarımızı yüz yüze yapacağız. Bunun için daha önce paylaştığımız takvim 8 Mart olarak düzeltilerek devam edecektir.  Bu duyuru okulumuzun Web adresinde ve EBA portalından da paylaşılacaktır.

Başarılar Dilerim.